Sáppusztai Kajszibarack

SÁPPUSZTAI PÁLINKAFŐZDE (TRIXON-B KFT.)
10.786Ft/db Magyar Pálinka Háza kosár db
PÁLINKAFŐZDE: Sáppusztai Pálinkafőzde (Trixon-B Kft.)
PÁLINKAFAJTA: Barackpálinka
KISZERELÉS: 0,5 liter
ALKOHOLTARTALOM: 42% v/v
ÁR/LITER: 21.572 Ft (bruttó)

Vélemények a termékről

A PÁLINKA LEÍRÁSA

 Illatában fiatalosan könnyed, barackvirág és némi lekvárosság tárul elénk. Sokrétű ízeiben az érett zamatos kajszibarack, a házi baracklekvár és a marcipán gyönyörű jegyeit hordozza. Gyümölcsössége rendkívül hosszantartó, ízkavalkádja kiemelkedővé teszi a pálinkák világában.

SÁPPUSZTAI PÁLINKAFŐZDE (TRIXON-B KFT.)

Pálinkafőzdénket 2002-ben építettük az Edelény és Damak között található Sáppusztán, ahol pontosan a mai épületünk helyén helyezkedett el az akkori kastély. Létesítményünk tervezésekor törekedtünk a hely adta jelleg megtartására is, természetesen modern kori köntösbe bújtatva és megépítve ezzel Magyarország egyik legszebb pálinkafőzdéjét.

A Sáppusztai Pálinka Termékcsalád tagjai 2011-ben kerültek forgalomba, amelyek kizárólag magyar válogatott alapanyagok felhasználásával, gondos főzőmesterünk kreatív “alkotásaival” és adalékanyag hozzáadása nélkül készülnek.

Gyümölcseink erjesztését tisztítás és feldolgozás után, saválló tartályokban, irányított erjesztéssel végezzük, majd számítógép által vezérelt Kothe tornyos (finomítóoszlopos) lepárló-berendezéssel készítjük el termékünket, a Sáppusztai Pálinkát.

Célkitűzésünk szerint csak prémium minőségű pálinkák előállításával foglalkozunk, igényes és egyedi csomagolással. Fontos termékeinkként tartjuk számon a különlegesebb, ritkább párlatokat, mint pl. a feketeszeder, feketeribizli, birs, vadkörte és kökény, de a nélkülözhetetlen klasszikusok is helyet kaptak a kínálatunkban, mint pl. a kajszibarack, muskotályos szőlő, aszútörköly, Jonathan alma és körte pálinkák, amelyek elkészítése nem kisebb odafigyeléssel történik.

Üzemlátogatással egybekötött pálinkakóstolásra is várjuk kedves vendégeinket, ahol bemutatótermünkben a Sáppusztai Pálinkafőzde teljes szortimentjét végigkóstolhatják, majd a tetszésüket leginkább elnyerő párlatainkkal térhetnek haza.Kapcsolódó cikkek:

Esetleg Ön már kóstolta? Elnyerte tetszését? Ossza meg velünk véleményét, hisz számunkra fontos tapasztalata termékünkről!

Az Ön értékelése szerint:

0.5 1 1.5 2 2.5 3 3.5 4 4.5 5
Szicsek Prémium Irsai Olivér Szőlő pálinka

Szicsek Prémium Irsai Olivér Szől...

Szőlőpálinka 0,5 liter / Alk. 44% Szicsek Pálinkafőzde
7.590Ft/db Magyar Pálinka Háza kosárdb
Zöld Dió

Zöld Dió

0,5 liter / Alk. 30% Savanya Pálinkafőzde
6.789Ft/db Magyar Pálinka Háza kosárdb