Csalló Cseresznye 42%

CSALLÓ PÁLINKA MANUFAKTÚRA
10.422Ft/db Magyar Pálinka Háza kosár db
PÁLINKAFŐZDE: Csalló Pálinka Manufaktúra
PÁLINKAFAJTA: Cseresznyepálinka
KISZERELÉS: 0,5 liter
ALKOHOLTARTALOM: 42% v/v
ÁR/LITER: 20.843 Ft (bruttó)

Vélemények a termékről

A PÁLINKA LEÍRÁSA

 Emlékszik a fekete címkés harsány, keserű mag ízű cseresznye pálinkára? Ha azt kedvelte, akkor a mienket nem ajánljuk.

CSALLÓ PÁLINKA MANUFAKTÚRA

Cégüket 1993-ban családi vállalkozásként hozták létre azzal a céllal, hogy hagyományos kisüsti pálinkát állítsanak elő. A cégnév választással a bizalmat kívánták erősíteni azzal, hogy családi nevüket adták tevékenységükhöz.

1999 januárban - zöldmezős beruházásként - Balatonalmádi határában, a festői szépségű Vödörvölgyben indították el bérszeszfőzdéjüket a környező és távolabbi lakosság legnagyobb megelégedésére. Vonzáskörzetükben - és kicsit távolabbról is - közel 2000 visszatérő partnerrel kerültek kapcsolatba.

Bérfőzés keretében arra törekszenek, hogy rugalmasan alkalmazkodjanak a főzetők igényeihez, számukra a beszállított alapanyagból a legjobb minőségű pálinkát állítsák elő.

Küldetésüknek tekintik a Magyarországon kialakult több száz éves kisüsti pálinkafőzés hagyományainak őrzését, - de nem utasítják el a korszerű szerkezeti anyagok, a műszerezés kínálta előnyöket -. Fatüzelésű rézüstökben, kétszeres lepárlással - saválló hűtőket és tárolótartályokat alkalmazva - állítják elő az 50%-os \"kisüstit\". A vásárlók igényeinek megfelelően 2008. évtől 42%-os pálinkákat is forgalmaznak. A szakirodalomban megjelenő legújabb eredményeket figyelemmel kísérve végzik munkájukat, melyben jelentős szerep jut a tudásnak, tapasztalatnak.

A meglévő szakértelem és megszerzett tapasztalat alapján 2005-ben látták elérkezettnek az időt, hogy saját, palackozott pálinkával megjelenjenek a piacon. Megépítették palackozó üzemünket.

A kereskedelmi pálinka előállításához az alapanyagot az adott gyümölcs magyarországi legjobb termőhelyeiről szerezik be. Kézi válogatással biztosítják, hogy csak érett, egészséges gyümölcs kerüljön feldolgozásra. Szakértelmük, több éves tapasztalatuk jelent garanciát a jó minőségre. Termékeiket a gasztronómai élvezetek kedvelőinek szánják, akik szeretik a különlegességeket, a tiszta, természetes ízeket, elutasítják a világunkat elárasztó mesterséges aromákat, szinezékeket tartalmazó termékeket, tisztelik a hagyományokat. Pálinkáikat kis volumenben hozzák forgalomba.

Jelszavuk: Természet, Hagyomány, Minőség
 



Kapcsolódó cikkek:

Esetleg Ön már kóstolta? Elnyerte tetszését? Ossza meg velünk véleményét, hisz számunkra fontos tapasztalata termékünkről!

Az Ön értékelése szerint:

0.5 1 1.5 2 2.5 3 3.5 4 4.5 5
Szicsek Prémium Irsai Olivér Szőlő pálinka

Szicsek Prémium Irsai Olivér Szől...

Szőlőpálinka 0,5 liter / Alk. 44% Szicsek Pálinkafőzde
8.190Ft/db Magyar Pálinka Háza kosárdb
Zöld Dió

Zöld Dió

0,5 liter / Alk. 30% Savanya Pálinkafőzde
8.691Ft/db Magyar Pálinka Háza kosárdb