Bakonyi Íz és Párlat Kft.

2009. október 29. KATEGÓRIA: Pálinkafőzdék

Kinyomtatom     Továbbküldöm

Bakonyi Íz és Párlat KftMinden országnak megvan a nemzeti itala, Magyarországnak a pálinka. Ismerje meg a magyar kisüsti pálinka utánozhatatlan ízét! Igazán üdítő és ritka színfolt a teljesen kézzel készült csetényi pálinka. Szeszfőzdénkben a régi hagyományoknak megfelelően rézüstben,fatüzeléses rendszerben készül e kiváló ital.A gyümölcsök begyűjtésétől , a főzésen át a palackozásig mindent családi vállalkozásban végzünk, hisz igazán csak így tudjuk biztosítani minden üveg kitűnő minőségét.

 

Ezek a párlatok garantáltan 100% érett . tiszta gyümölcsből készülnek, és mivel Varga László nem ismer tréfát az alkoholban mindig 50v/v főzi a párlatot! Látogasson el a Bakony szívébe Cseténybe, mely Zirctől 14km-re található. Kóstolja meg a pálinkánkat és mi garantáljuk nem fog csaladni, hiszen egy felnőtt embernek naponta négy centiliter ajánlott, akár étvágygerjesztőnek ,de nagyon jó a téli hideg vagy akár a nyári meleg ellen is. Időpont egyeztetés után lehetőség van csoportok fogadására is.

Álljo ezen írás végén pár gondolat ,amitől a szokások valódi tradíciókra vallank:

 
Bakonyi Íz és Párlat Kft pálinkák
A pálinkát mindíg 16-18 c hőmérsékleten találd!

A pálinkával való koccintás után mindíg nézz partnered szemébe.

Lassan kortyold, élvezd a gyümölcs valódi ízét!!!
 

 

 

A Bakonyi Íz és Párlat Kft. rendkívül nagy választékkal és különléegességgel várja a kedves látogatókat webáruházunkban!

 

Elérhetőség:

 

Cím: 8417 Csetény
          Kültelek hrsz. 051/60

          Telefon , Fax : 06 88 485-500

           Mobil:   06 30 312-7023

           E-mail: [email protected]

           Web:  www.tar.hu/bipkft

 


Kapcsolódó cikkek:

Szóljon hozzá Ön is!

Érdekesnek találta cikkünket? Írja meg véleményét, kíváncsiak vagyunk rá!