Rendelési és szállítási feltételek

Kinyomtatom     Továbbküldöm

A Magyar Pálinka Háza elkötelezett híve a kultúrált pálinka fogyasztásnak, ezért termékeit kizárólag 18 éven felüliek számára értékesíti!

A rendelés elengedhetetlen feltétele, hogy regisztrálva legyen a honlapunkon! Amennyiben nincs beregisztrálva, az „Ön kosara” oldalon a megrendelés gombra kattintva megteheti. Kérjük töltse ki pontosan adatait, különben nem tudjuk kiszállítani a megrendelt terméket.

 

Ha Ön regisztrált felhasználó:

 

  • Budapesten a kiszállítás legkésőbb a megrendelést követő munkanapon történik.
  • Vidéken a kiszállítás legkésőbb a megrendelést követő hetedik munkanapon történik, Szicsek termék esetében legkésőbb a megrendelést követö harmadik munkanapon történik.

Az ország egész területére történő kiszállítás esetén utánvétellel történik a megrendelés, a végösszeget a csomag átvételekor a futárnak (MPL postacsomag) kell kifizetni Készpénzben vagy bankkártyával. A házhozszállítás összege egységesen bruttó 1490 Ft. Csomagpontra illetve postára való szállítás esetén a futárköltség díjtalan, ez esetben az árú értékét előre utalással kell rendezni. Ezen díjszabás kizárólag Magyarország területére történő kiszállítás esetén érvényes. A webáruházunkon feltüntetett árak csak az itt történt megrendelések esetén érvényesek!

 

Amennyiben továbbértékesítés céljából kíván vásárolni, kérjük hívja
a 06 (56) 570-559-es telefonszámot, vagy
keresse a területileg illetékes képviselőnket!

 

További kapcsolódó oldalaink:

 

 

Ha szeretne most visszatérni főoldalunkra,
kattintson most ide!