Téti Szeszfőzde

2009. november 09. KATEGÓRIA: Pálinkafőzdék

Kinyomtatom     Továbbküldöm

logoMAGUNKRÓL, AHOGY AZ SZOKÁS: A Téti Pálinkafőzde 1989-ben, családi vállalkozásban nyitotta meg kapuit a pálinkakedvelő ügyfelek előtt. A kezdetekben fő tevékenységünk a bérfőzés volt, majd 1997-től egyre nagyobb hangsúlyt és szerepet kapott a kereskedelmi főzés, a minőségi, palackozott pálinkák készítése. 2004-ben az európai uniós követelményeket is szem előtt tartva tovább bővítettük a pálinkafőzdét.

 

A hagyományokat azonban továbbra sem szorították háttérbe a fejlesztések, a tradíciókhoz híven ma is rézüstökben, kétszeres lepárlással készítjük a minőségi, mostanra már több közönségdíjat és szakmai elismerést is kivívott Téti Pálinkát.

 

Célunk, hogy minél több emberrel ismertessük meg újra, a méltatlanul kissé elfeledett pálinkát, és kivívjuk a az országos és nemzetközi népszerűséget annak a terméknek, amelynek meggyőződésünk szerint helye van a minőségi italok között. Ennek érdekében csak és kizárólag kitűnő minőségű gyümölcsökből, a törvényi szabályozásnak és legjobb szaktudásunknak megfelelően alkotjuk meg ezt a különleges és nemes italt, amelynek készítéséhez és fogyasztásához évszázados hagyományok fűződnek.

 

A mai fogyasztói igényekhez alkalmazkodva természetesen a tradicionálisnak számító ízek, mint például a meggy, a cseresznye, a szilva és a sárgabarack mellett, bodza, feketeribizli, földieper pálinkákat is készítünk. Az édesebb ízek kedvelőinek ágyas barack és ágyas meggypálinkát is kínálunk. Főzdénk legújabb terméke: pálinka, extra szűz olívaolaj párosításával, egy különleges, tojás alakú üvegben. Elengedhetetlen kiegészítője lehet például egy kerti partinak, vagy egyszerűen egy fantasztikus ajándék.

 

A pálinka jó hírnevének öregbítése érdekében rendszeresen jelen vagyunk az egyre népszerűbb, és egyre több pálinkakedvelő érdeklődőt vonzó pálinkafesztiválokon, ahol kellemes és igényes kulturális műsorokkal fűszerezve, bárki közelebbről megismerkedhet termékeinkkel.

 

A következő fesztiválig, honlapunkon tájékozódhat termékeinkről, a kóstolás és a vásárlás lehetőségeiről, vagy akár személyesen is felkereshet minket a Téti Pálinkafőzdében.

 

Kiváló minőségű pálinkák Tétről egyenesen Önnek!

 

Elérhetőség:

 

Téti Pálinkafőzde Kft.

9100 Tét, Karsai Sándor u. 12/a.
GPS koordináták: É47°30´56.09´´ – K17°30´0.78´´
Tel./fax: 00 36 96 462 107
e-mail: info @ tetipalinka.hu

Fülep Gábor
ügyvezető igazgató

Telefon: 06 20 583 75 70
e-mail: fulep @ tetipalinka.hu
 

Fógel József
kereskedelmi vezető

Telefon: 06 20 280 7562
e-mail: fogel @ tetipalinka.hu
 
 


Kapcsolódó cikkek:

Szóljon hozzá Ön is!

Érdekesnek találta cikkünket? Írja meg véleményét, kíváncsiak vagyunk rá!