Spiritus Primus Dereszla Tokaji Aszútörköly pálinka 2009

SPIRITUS PRIMUS
3.406Ft/db Magyar Pálinka Háza kosár db
PÁLINKAFŐZDE: Spiritus Primus
PÁLINKAFAJTA: Törkölypálinka
KISZERELÉS: 0,35 liter
ALKOHOLTARTALOM: 45% v/v
ÁR/LITER: 9.731 Ft (bruttó)

Vélemények a termékről

A PÁLINKA LEÍRÁSA

Tokaj minden gazdagsága, érettsége, férfias testessége, keménysége, a zamatos Furmint bor savassága, a Hárslevelű virágillata, az aranysárga aszúbogyók mazsolás-lekváros, aszalt fügés jellege mind sikeresen átjutott ebbe a nemes törkölypálinkába. Egy nagyszerű évjárat felejthetetlen itala. Különleges digestiv.

SPIRITUS PRIMUS

A SPRITUS PRIMUS többhektáros, saját ültetvényén termő gyümölcseiből és partnerei kiváló, érett és egészséges alapanyagaiból készíti cefréit. Az ellenőrzött hőmérsékleti körülmények között, a legkiválóbb élesztőtörzsek célzott felhasználásával, biztonságosan erjesztett cefrék kerülhetnek kifőzésre. A kisüsti, kétszeres lepárlás biztosítja pálinkáink harapható testességét, a finomító üstre épített aromakoncentrátor oszlop pedig a nemesen sokszínű illatgazdagságot. A friss gyümölcs karakterét domborító pálinkáink acél tartályokban várakoznak a palackozásig, egyes alma, illetve törköly alapú tételek több-kevesebb időt töltenek tokaji aszús, barrique fahordókban, hogy további aromákban gazdagodjanak és koncentrálódjanak.Kapcsolódó cikkek:

Esetleg Ön már kóstolta? Elnyerte tetszését? Ossza meg velünk véleményét, hisz számunkra fontos tapasztalata termékünkről!

Az Ön értékelése szerint:

0.5 1 1.5 2 2.5 3 3.5 4 4.5 5
Szicsek Prémium Irsai Olivér Szőlő pálinka

Szicsek Prémium Irsai Olivér Szől...

Szőlőpálinka 0,5 liter / Alk. 44% Szicsek Pálinkafőzde
7.189Ft/db Magyar Pálinka Háza kosárdb
Zöld Dió

Zöld Dió

0,5 liter / Alk. 30% Savanya Pálinkafőzde
7.990Ft/db Magyar Pálinka Háza kosárdb