Prekop Cigánymeggy Pálinka

MISKOLCI LIKŐRGYÁR ZRT. PREKOP PÁLINKAFŐZDE
5.664Ft/db Magyar Pálinka Háza kosár db
PÁLINKAFŐZDE: Miskolci Likőrgyár Zrt. Prekop Pálinkafőzde
PÁLINKAFAJTA: Cigánymeggy pálinka
KISZERELÉS: 0,35 liter
KARTON: 6 db / karton
ALKOHOLTARTALOM: 40% v/v
ÁR/LITER: 16.182 Ft (bruttó)

Vélemények a termékről

A PÁLINKA LEÍRÁSA

A Prekop meggypálinkához hasonlóan rendkívül elegáns megjelenésével, tiszta ízvilágával hódít. A gyümölcsfajta jellege, különleges zamata, összetéveszthetetlen harmóniája és a meggy üde frissessége fedezhető föl minden kortyban.

MISKOLCI LIKŐRGYÁR ZRT. PREKOP PÁLINKAFŐZDE

A Miskolci Likőrgyár Zrt ősét 1916-ban alapították meg a borsodi megyeszékhelyen, s ettől az időponttól kezdve nem hiányozhatnak a cég által palackozott tüzes és zamatos italok egyetlen ünnepre terített asztalról sem. Cégünk eredetileg égetett szeszesitalokat gyárt, de már jó néhány éve külön termékcsaládként kezeli a kiváló minőségű valódi pálinkáit. Az elegáns palackokba töltött italok az abaúji, borsodi, gömöri és zempléni táj legjellegzetesebb ízeit hordozzák.

 

A 2004-ben létrehozott Prekop Pálinkafőzdében célul tűztük ki a hungaricumként elismert kiváló magyar pálinka készítését és megismertetését a fogyasztókkal. A Prekop Pálinkák elkészítése során csak a legérettebb, legzamatosabb, kézzel válogatott gyümölcsöket dolgozzuk fel, a lehető legmodernebb technológiai eszközök segítségével. A számítógép által vezérelt rendszer, valamint a főzőmester szaktudása nagyban hozzájárul, hogy a gyümölcsök ízei és zamatai a legoptimálisabb mértékben maradjanak a pálinkában. Ezek a prémium kategóriás pálinkák exkluzív megjelenésükkel és kiváló minőségükkel egyre inkább bővítik az igényes pálinkafogyasztók táborát.

 

Prekop pálinkacsaládunkat három csoportra osztottuk. Az exklúzív pálinkáink a pálinkafőzés során hagyományosan használt gyümölcsökből készülnek, ilyenek a gönci barack, starking alma, szilva, szomolyai cseresznye, meggy, cigánymeggy és pinot noir törköly pálinkák, valamint ezek egy részének érlelt változatai: érlelt alma, érlelt gönci barack és érlelt szilva pálinkák. A kuriózum csoportba olyan gyümölcsből készült pálinkákat sorolunk, melyek termesztése és begyűjtése korlátozott: birsalma, bodza,  szamóca, málna, áfonya és vilmos körte pálinkák. A bio pálinkacsaládunkhoz pedig az Aggteleki Nemzeti Park területéről szerezzük be a vad gyümölcsöket, ahol semmilyen vegyszer és egyéb káros hatás nem éri a növényzetet. Az öt tagból álló pálinkacsalád mindegyike rendelkezik a Biokontroll Hungária Kht minősítő tanúsítványával. Ezek a Bio Erdei Som, Bio Kökény, Bio Vadalma, Bio Vadkörte és Bio Vadcseresznye pálinkák.

 

Az első pálinkaversenyen 2004-ben vettünk részt, és már abban az évben 2 aranyérmet és egy média különdíjat vihettünk haza. A következő években a választék bővülésével arányosan nőtt az érmek száma is. 2005-ben összesen 4 aranyéremmel és a Magyarország Legjobb Főzdéje címmel, 2006-ban 6 aranyéremmel és egy Magyar Termék Nagydíjjal, 2007-ben 9 aranyéremmel, 2008-ban pedig már 15 aranyéremmel jutalmazták pálinkáinkat. A 2009-es évben a Prekop Gönci Barack pálinkánk elsöprő győzelmet aratott a Magyar Országos Pálinka és Nemzetközi Gyümölcspárlat Versenyen, ahol több mint 700 pálinka és gyümölcspárlat közül választották Magyarország Legjobb Pálinkájának ezt a kiváló italt.

 

A Prekop Pálinkákat elegáns címkékkel ellátott 0,04l; 0,2l; 0,35l-es kiszerelésű üvegekbe palackozzuk. Azon dolgozunk, hogy az Önök asztalára csak a legkiválóbb minőségű termékek kerüljenek!Kapcsolódó cikkek:

Esetleg Ön már kóstolta? Elnyerte tetszését? Ossza meg velünk véleményét, hisz számunkra fontos tapasztalata termékünkről!

Az Ön értékelése szerint:

0.5 1 1.5 2 2.5 3 3.5 4 4.5 5
Szicsek Prémium Besztercei Ó-Szilva pálinka

Szicsek Prémium Besztercei Ó-Szil...

Szilvapálinka 0,5 liter / Alk. 44% Szicsek Pálinkafőzde
6.890Ft/db Magyar Pálinka Háza kosárdb
Szicsek Prémium Birs pálinka

Szicsek Prémium Birs pálinka

Birspálinka 0,5 liter / Alk. 46% Szicsek Pálinkafőzde
7.690Ft/db Magyar Pálinka Háza kosárdb
Szicsek Prémium Bodza pálinka

Szicsek Prémium Bodza pálinka

Bodzapálinka 0,5 liter / Alk. 46% Szicsek Pálinkafőzde
7.990Ft/db Magyar Pálinka Háza kosárdb
Szicsek Prémium Cigánymeggy pálinka

Szicsek Prémium Cigánymeggy pálin...

Cigánymeggy pálinka 0,5 liter / Alk. 44% Szicsek Pálinkafőzde
6.890Ft/db Magyar Pálinka Háza kosárdb
Szicsek Prémium Irsai Olivér Szőlő pálinka

Szicsek Prémium Irsai Olivér Szől...

Szőlőpálinka 0,5 liter / Alk. 44% Szicsek Pálinkafőzde
7.189Ft/db Magyar Pálinka Háza kosárdb
Szicsek Prémium Málna párlat

Szicsek Prémium Málna párlat

Málnapálinka 0,5 liter / Alk. 44% Szicsek Pálinkafőzde
13.689Ft/db Magyar Pálinka Háza kosárdb
Szicsek Prémium Mini Érlelt Törköly pálinka

Szicsek Prémium Mini Érlelt Törkö...

Törkölypálinka 0,04 liter / Alk. 44% Szicsek Pálinkafőzde
889Ft/db Magyar Pálinka Háza kosárdb