- Prémium minőségű magyar pálinkák és párlatok a Magyar Pálinka Házától! - https://www.magyarpalinkahaza.hu -

Miskolci Likőrgyár Zrt Prekop Pálinkafőzde

Szerző: admin - 2009. augusztus 17. hétfő - 10:37 | Kategória: Pálinkafőzdék | 31 Comments

Prekop logoA Miskolci Likőrgyár Zrt ősét 1916-ban alapították meg a borsodi megyeszékhelyen, s ettől az időponttól kezdve nem hiányozhatnak a cég által palackozott tüzes és zamatos italok egyetlen ünnepre terített asztalról sem. Cégünk eredetileg égetett szeszesitalokat gyárt, de már jó néhány éve külön termékcsaládként kezeli a kiváló minőségű valódi pálinkáit. Az elegáns palackokba töltött italok az abaúji, borsodi, gömöri és zempléni táj legjellegzetesebb ízeit hordozzák.

 

A 2004-ben létrehozott Prekop Pálinkafőzdében célul tűztük ki a hungaricumként elismert kiváló magyar pálinka készítését és megismertetését a fogyasztókkal. A Prekop Pálinkák elkészítése során csak a legérettebb, legzamatosabb, kézzel válogatott gyümölcsöket dolgozzuk fel, a lehető legmodernebb technológiai eszközök segítségével. A számítógép által vezérelt rendszer, valamint a főzőmester szaktudása nagyban hozzájárul, hogy a gyümölcsök ízei és zamatai a legoptimálisabb mértékben maradjanak a pálinkában. Ezek a prémium kategóriás pálinkák exkluzív megjelenésükkel és kiváló minőségükkel egyre inkább bővítik az igényes pálinkafogyasztók táborát.

 

Prekop pálinkafőzdePrekop pálinkacsaládunkat három csoportra osztottuk. Az exklúzív pálinkáink a pálinkafőzés során hagyományosan használt gyümölcsökből készülnek, ilyenek a gönci barack, starking alma, szilva, szomolyai cseresznye, meggy, cigánymeggy és pinot noir törköly pálinkák, valamint ezek egy részének érlelt változatai: érlelt alma, érlelt gönci barack és érlelt szilva pálinkák. A kuriózum csoportba olyan gyümölcsből készült pálinkákat sorolunk, melyek termesztése és begyűjtése korlátozott: birsalma, bodza,  szamóca, málna, áfonya és vilmos körte pálinkák. A bio pálinkacsaládunkhoz pedig az Aggteleki Nemzeti Park területéről szerezzük be a vad gyümölcsöket, ahol semmilyen vegyszer és egyéb káros hatás nem éri a növényzetet. Az öt tagból álló pálinkacsalád mindegyike rendelkezik a Biokontroll Hungária Kht minősítő tanúsítványával. Ezek a Bio Erdei Som, Bio Kökény, Bio Vadalma, Bio Vadkörte és Bio Vadcseresznye pálinkák.

 

Az első pálinkaversenyen 2004-ben vettünk részt, és már abban az évben 2 aranyérmet és egy média különdíjat vihettünk haza. A következő években a választék bővülésével arányosan nőtt az érmek száma is. 2005-ben összesen 4 aranyéremmel és a Magyarország Legjobb Főzdéje címmel, 2006-ban 6 aranyéremmel és egy Magyar Termék Nagydíjjal, 2007-ben 9 aranyéremmel, 2008-ban pedig már 15 aranyéremmel jutalmazták pálinkáinkat. A 2009-es évben a Prekop Gönci Barack pálinkánk elsöprő győzelmet aratott a Magyar Országos Pálinka és Nemzetközi Gyümölcspárlat Versenyen, ahol több mint 700 pálinka és gyümölcspárlat közül választották Magyarország Legjobb Pálinkájának ezt a kiváló italt.

 

A Prekop Pálinkákat elegáns címkékkel ellátott 0,04l; 0,2l; 0,35l-es kiszerelésű üvegekbe palackozzuk. Azon dolgozunk, hogy az Önök asztalára csak a legkiválóbb minőségű termékek kerüljenek!

 

A Prekop Pálinkafőzde exkluzív pálinkáit az ínyenc pálinkakedvelők megtalálják ide kattintva! [1]

 

Elérhetőségek:

Központ

Cím: 3527 Miskolc, Vitéz út 13. 
Cégjegyzékszám:     05-10-000096
Központi telefonszám:     46/501-378
Titkársági telefonszám:     46/501-370
Telefax szám:     46/342-812
E-mail cím: [email protected] [2]

Debreceni lerakat

Cím:     Debrecen, Vámospércsi u. 141.
Telefon/telefax szám: 52/453-327

Magyar Italok Háza

Cím:     3525 Miskolc, Városháztér 13.
Telefonszám: 46/320-081

 

Mottó: „Hagyomány és Minőség”


A bejegyzés forrásoldala a Prémium minőségű magyar pálinkák és párlatok a Magyar Pálinka Házától!: https://www.magyarpalinkahaza.hu

URL a bejegyzéshez: https://www.magyarpalinkahaza.hu/miskolci-likorgyar-zrt-prekop-palinkafozde/

A bejegyzésben található URL címek:

[1] A Prekop Pálinkafőzde exkluzív pálinkáit az ínyenc pálinkakedvelők megtalálják ide kattintva!: http://www.magyarpalinkahaza.hu/termekek/miskolci-likorgyar-zrt-prekop-palinkafozde/-/nev/asc/20/1

[2] [email protected]: https://www.magyarpalinkahaza.hujavascript:location.href=

Copyright © 2009 Magyar Pálinka Háza. Minden jog fenntartva!