Magyar Pálinka Lovagrend Egyesülete

2009. augusztus 10. KATEGÓRIA: Lovagrendek, Pálinkapercek

Kinyomtatom     Továbbküldöm

Magyar Pálinka Lovagrend EgyesületeA Magyar Pálinka Lovagrend Egyesülete 2004-ben alakult meg, azzal a céllal, hogy a minőségi pálinkát megismertesse a világgal. Ezért rendezvényeket szervez és támogat. Népszerűsíti Magyarország gasztronómiáját, a pálinka előállítását, forgalmazását, vendéglátás hírnevét. Kiáll a mérsékelt és kultúrált alkoholfogyasztás mellett, megfelelő irányba változtatja meg a minőségi italfogyasztás fogyasztói szokásait.

 

Az egyesület feladata továbbá a pálinkafőző vállalkozások hírnevének öregbítése, pálinkák történelmi hagyományainak ápolása, a pálinka ismertségének növelése, a pálinka, mint életérzés népszerűsítése. Az Egyesület az ország ezer éves hagyományait kívánja megismertetni a mai kor emberével, s ez által méltó helyre emelni a magyarországi pálinkát. E célokat nyereség- és haszonszerzési cél nélkül, Egyesület formájában végzi. Az Egyesület politikai tevékenységet nem folytat, szervezete pártoktól független, és azoknak anyagi támogatást nem nyújt, tőlük támogatást nem fogad el.

 

A Magyar Pálinka Lovagrend egyesülete nyilvántartott tagsággal rendelkezik

Bárki tagja lehet, aki betöltötte a 18. életévét, büntetlen előéletű és elfogadja az egyesület célkitűzéseit, felvételét az egyesület jóváhagyja, valamint rendszeresen fizeti a tagsági díjat.

 

További információkat itt talál: www.palinkalovagrend.hu


Kapcsolódó cikkek:

Szóljon hozzá Ön is!

Érdekesnek találta cikkünket? Írja meg véleményét, kíváncsiak vagyunk rá!