Kecskeméti Likőrgyár Rt.

2009. szeptember 09. KATEGÓRIA: Pálinkafőzdék

Kinyomtatom     Továbbküldöm

 

Kecskeméti Likörgyár logoCégünk 1992-ben alakult „Black Bulls” Bt-ként, 1994-ben „Black Bulls” Kft. néven folytatta tevékenységét, majd jogutódként 2000. márciusától megalakult a Kecskeméti Likőripari Rt. Cégünk a több, mint egy évtizedes működésének és az általunk gyártott termékek a fogyasztók általi elismerésének köszönhetően termékeink megtalálhatóak szinte az ország valamennyi multinacionális vállalatai és nagykereskedései polcain.

Kecskemét és környéke sárga futó homokjáról, az azon termett zamatos gyümölcseiről vált közismertté, így méltán palackozzuk mi is az ezek főzetéből készült valódi pálinkákat.
 

Az italgyártás saját laboratóriumban folyamatos ellenőrzéssel gondoskodik, hogy csak kiváló minőségű termékek kerüljenek piacra.
 

2000. augusztusában megszereztük az ISO 9002, majd 2004. februárjában az ISO 9001 minőségbiztosítási tanúsítványokat és mindemellett rendelkezünk HACCP minőségellenőrzési rendszerrel is.
 

Cégünknél szervezett, piacorientált munka folyik. Szakképzett munkatársaink dolgoznak a több, mint 50 féle ízű és kiszerelésű termékek gyártásán, folyamatos fejlesztésén, értékesítési céljaink megvalósításán, hogy a jövőben is mind minőségben, mind árainkban megfelelő, illetve elérhető termékeket tudjunk kínálni régi és új partnereinknek.

 

Kecskeméti Likőrgyár termékei itt: Pajor pálinkák, Kecskeméti Pálinkák! Kattintson és nézzen szét!
 


Kapcsolódó cikkek:

Szóljon hozzá Ön is!

Érdekesnek találta cikkünket? Írja meg véleményét, kíváncsiak vagyunk rá!