- Prémium minőségű magyar pálinkák és párlatok a Magyar Pálinka Házától! - https://www.magyarpalinkahaza.hu -

Johanna Kft.

Szerző: Magyar Pálinka Háza - 2009. november 18. szerda - 12:04 | Kategória: Pálinkafőzdék | 1,305 Comments

logoCégünk elismert múlttal és sok éves tapasztalattal rendelkezik az alkoholos italok előállításában. Családi tradíciók és receptek szintúgy, mint a mindig tökéletesre való törekvés segítik tevékenységünk iránti elkötelezettségünket.

 

 

 

Kötelességünknek tartjuk az évszázados tradíciók megőrzését és az ezeken alapuló szakértelem továbbörökítését. A tökéletesre való törekvés, a részletekre legaprólékosabban odaadó figyelem, a legkorszerűbb technológia és technikai felszerelés mind részei annak, hogy  e nemes párlatokat olyan színvonalon vagyunk képesek előállítani, hogy azok a legkifinomultabb ízlésűeknek is páratlan gasztronómiai élményt nyújtsanak.

 

palinkafőzőLegmagasabb minőségi kategória eléréséhez hozzájárul az is, hogy pálinka lepárló üzemünk a magyar gyümölcstermesztés egyik fellegvárában, Kecskemét mellett Lajosmizsén helyezkedik el. Ez a körzet Magyarország egyik napfényben leggazdagabb vidéke, ahol a napfényes órák száma a vegetációs időszakban eléri a 1770-at. Gyümölcspálinkáink kiváló ízvilágát az aranyhomok egyedülálló körülményei biztosítják.

 

 Ízlelje meg Ön is kiváló pálinkáinkat és váljon részesévé e kiváló hungaricumnak.

 

Elérhetőség:

Cím: 6050 Lajosmizse, Ceglédi út 76

web: www.palinka.hu

E-mail: [email protected]
 


A bejegyzés forrásoldala a Prémium minőségű magyar pálinkák és párlatok a Magyar Pálinka Házától!: https://www.magyarpalinkahaza.hu

URL a bejegyzéshez: https://www.magyarpalinkahaza.hu/johanna-kft/

Copyright © 2009 Magyar Pálinka Háza. Minden jog fenntartva!