- Prémium minőségű magyar pálinkák és párlatok a Magyar Pálinka Házától! - https://www.magyarpalinkahaza.hu -

Idén 30 éves a Szicsek Pálinkafőzde

Szerző: szicsek - 2018. augusztus 6. hétfő - 13:00 | Kategória: Pálinkafőzdék | A hozzászólás ezen a helyen nem engedélyezett.

Idén ünnepli 30. születésnapját a sokszorosan díjazott Szicsek Pálinkafőzde. A cég alapítója, id. Szicsek János három évtizeddel ezelőtt, 1988. június 28-án váltotta ki kisiparos-igazolványát, hogy – több évnyi szeszfőzde-üzemvezetői tapasztalattal a háta mögött – megvalósíthassa álmát, és önálló vállalkozásban kezdjen pálinkafőzdét üzemeltetni Tiszaföldváron.

Az azóta eltelt három évtized alatt a cég termékei több száz rangos díjban, hazai és nemzetközi elismerésben részesültek; a tavalyi Brillante Pálinka- és Párlatversenyen pedig elnyerte a Legjobb Kereskedelmi Főzde címet is. A hazai terjeszkedés mellett számos exportpiacon – így többek között Angliában, Kanadában, Szlovákiában, Romániában, Ausztriában – is megvetették lábukat.

Idén pedig épp a cég alapításának napján jelentették be a 2018. évi Pálinka Országkóstoló eredményét, amely alapján immáron a Szicsek Prémium Irsai Olivér Szőlőpálinka [1] is a Nemzeti Pálinkakiválóságok sorába emelkedett.

 


A bejegyzés forrásoldala a Prémium minőségű magyar pálinkák és párlatok a Magyar Pálinka Házától!: https://www.magyarpalinkahaza.hu

URL a bejegyzéshez: https://www.magyarpalinkahaza.hu/iden-30-eves-a-szicsek-palinkafozde/

A bejegyzésben található URL címek:

[1] Szicsek Prémium Irsai Olivér Szőlőpálinka: http://www.magyarpalinkahaza.hu/irsay-oliver-szolo-palinka/

Copyright © 2009 Magyar Pálinka Háza. Minden jog fenntartva!