Haraszthy Valleyo Pincészet – “A tradíció Új Ízei”

2009. szeptember 18. KATEGÓRIA: Pálinkapercek, Termékek és főzdék

Kinyomtatom     Továbbküldöm

Haraszthy_logo_pince.alul_NagyHaraszthy Vallejo Pincészet – “A Tradíció Új Ízei”A Budapest peremén, a Belvárostól harminc percre elhelyezkedő pincészet fantasztikus helyszín mind a borguruk, mind pedig azok számára, akik szeretik ínycsiklandó ételekkel, pihenéssel vagy akár csak az épített és a természeti környezet látványával kényeztetni magukat. A Haraszthy Pincészet jelmondata, a “Tradíció új ízei”.

 

 A Haraszthy Pincészet nem csak a borról szól, hanem annál sokkalta többről, a kikapcsolódásról, a változatos programokról, a feledhetetlen élményekről is. A borászat különleges hangulatú lovagtermében a borkönyvtár és a fahordók társaságában, vagy akár a borászat területén elhelyezkedő Cinnamon Étteremben a borhoz kapcsolódó három mesterség van az Ön szolgálatára. A borász, a sommelier és a séf szemszögéből ismerkedhetnek meg az Etyek-Budai borvidék csodálatos boraival.

 
Étterem

Cinnamon

‘’ Az étterem nyitott világ. Szó szerint, ugyanis valójában nincsenek falai. Télen sátorfalakba öltöztetik, ilyenkor azonban csak árnyékot adó tető van a fejünk fölött, és bőrünkön érezhetük a szél fuvallatát. Gyönyörü medencére néz, a medence partján napozóágyak és kényelmesen borozgató vendégek. Elegáns, mintha csak egy film diszletei között jánék.’’

 

‘’…Chefünk kiválóan ötvözi a nemzetközi konyha modern tendenciáit a tradicionális argentin izvilággal. Távoli tájak izvilágába kalauzol el minden olyan vállalkozó szellemü gasztronautát, aki néhány órácskára úgy érezheti, mitha valahol messe-messe (l)enne.’’
 

Pincészet

A ‘’Tradicio új ízei’’ ez pincészetünk mottója, és ennek fényében álmodta meg  Schüller Ferenc építész az etyeki Öreghegy lankáira a Haraszthy Vallejo pincészet épületegyüttesét. Az építkezés nehézségeit leküzdve, majd 4 év után került átadásra a Borászati feldolgozó részlege, 2006.-ban. Az azt követő évben a vendéglátó egység – Cinnamon étterem- is elkészült, és vált rövid idő alatt a bor- gasztronómia egyik fellegvárává.

 

Kellemes meleg érzés tölti el a belépő vendéget, visszaköszönnek a mediterrán, tradicionális és a modern elemek, a sóskúti mészkőfal és a brazil gránit lapok kontrasztja is e hatást erősíti. A nagy zöld és füves területek, finomítják, tompítják  a feldolgozó, palackozó, és shop épületének kontúrjait. A tulajdonosok felfogása és koncepciója meghatározza a pincészet mindennapjainak életét, a vendégközpontú szemlélettel otthonos érzést keltve az elegáns miliőben. A borkóstolás és a gasztronómia nyújtotta élvezeteket, tavasztól- őszig a feszített víztükrű medence élménye fokozza.

 
Szolgáltatások

A Pincészet külső és belső tereinek, helységeinek  kialakitásakor, a tevező szem előtt tartotta a tulajdonosok  funkcionalitásra vonatkozó igényeit, igy született meg Budapest vonzáskörzetének egyik legimpozánsabb és legsokszinübb rendezvény helyszine.

 

Magas befogadóképessége miatt, céges rendezvények, prezentációk, auto bemutatók, születésnapi partik, esküvők kedvelt helyszine volt már az elmult két évben is a Haraszthy pincészet. A piacvezető multi cégek jó része előszeretettel szervezett munkatársai részére borkóstolós, borvacsorás esti, vagy egész napos programokat. A csapat épités vagy prezentáció is oldottabb hangulatban történik egy –egy kellemes pohár bor mellett.

 

Az auto piac szereplői is szép számban fordultak meg nálunk, és mutatták be új – a helyszinen kiállitott – modelljeiket  VIP közönségüknek, vagy a szak ujságiróknak. Ugyankkor kisebb baráti társaságok részére is szervezünk, születésnapokat, leány vagy – legénybúcsúkat.

 

A házasulni vágyók is eljutnak hozzánk, és keresik az utánozhatatlan toscán hangulatot, hogy életük legfontosabb napját nálunk töltsék. Megitélésünkben fontos szerepet kapott a diszkréció, melynek tudatában hires, celeb vendégeink is elengedhetik magukat a medencét és napsütést élvezve.

 

Haraszthy Valleyo pincészet címe:

H-2091 Etyek; Öreghegy 3108 Hrsz. PF:25
Telefon: +36-22-70-80-01    
Fax: +36-22-70-80-44
Mob: +36-20-99-71-289
e-mail: [email protected]
web: www.hvp.hu
 


Kapcsolódó cikkek:

Szóljon hozzá Ön is!

Érdekesnek találta cikkünket? Írja meg véleményét, kíváncsiak vagyunk rá!